Tähtimerinoa


Villa-asun surautin taaperolle ennen joulua ja paukkupakkasia. Takakappaleen leikkasin muka säästösyistä toiseen suuntaan, mutta olisi kangas riittänyt muutenkin. Merinovillaneulokset Majapuu, paita Raide ja housut Ruusunpuna (heh) Ottobre 6/12.

Pikkukaupunki-idyllissä kun elämme, vein lapsen viime viikolla hoitoon potkurilla. Kerran. Takareisiä kiristi koko loppupäivän tuo reilun kilometrin matka. Potkuri itsessään on lainakamaa äidin ullakolta, kun en viitsinyt sijoittaa kuuttakymmentä (!) euroa uuteen vain kokeillakseni, onnistuuko potkukelkkailu kaupungissa. Onnistuhan se, kun pysyttelee poissa hiekoitetuilta väyliltä ja suihkii menemään hiljaisia teitä, pitkin kovaksi jäätyneitä autojen ajo-uria.

Kommentit

 1. Hanki muoviset liukujalakset potkukelkkaan niin pieni hiekoitus ei haittaa matkanteko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki, kiitos! Pistän korvan taakse sitä varten, josko joskus tulisi hankittua se ihan kunnollinen potkukelkka.

   Poista
 2. Ison Pojan näköinen sun taapero jo, en ole aiemmista kuvista tajunnutkaan.. Ja. Oi, potkuri, niitä kaipaan pohjoiskarjalasta täällä pks:lla.

  t. hiljainen lukija-kaima

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopas muuta! Kaksi vuotta tulee täyteen keväällä. Lapsena sain istua potkurikyydissä mökillä, ei sitä kaupungin keskustassa voinut oikein harrastaa. Mutta täällä keskustan kulmilla voi. :)

   Poista
 3. Sinulle on blogissani tunnustus,New blog love :)

  VastaaPoista
 4. Hih, löydät tunnustuksen blogistani =)
  Näitä on näköjään liikkeellä =)
  Ihana blogi sinulla!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit