Käpynen


Nyt se on kuulkaas sillälailla että ennakkohypetyksen aika on tullut. Yritystoiminta, josta tähän asti on vain epämääräisesti vihjailtu, on nyt julkistettu niin sosiaalisessa mediassa kuin bloginkin muodossa. Elokuun alusta lähtien voitte siis kutsua meikäläistä rouva kirppiksentädiksi, kesäkuun puolella käynnistellään jo verkkokauppaa ja sitä kautta tapahtuvaa kangasmyyntiä. Verkkokaupassa kaupitellaan lähinnä lastenvaatetuskankaita, pieniä eriä ja jopa on itsesuunniteltua (!) kuosiakin joukossa. Kovin on jännää, jännää, jännäää.

Käpys-blogia voi ajanvietteeksi lukea osoitteessa kirppiskapynen.blogspot.com, ja facebookissakin saapi Käpyläisestämme tykätä. Kangasvalikoima on etukäteen kurkittavana myös tuolla FB:ssa, se käpykuosi on allekirjoittaneen käsialaa.

Kommentit

 1. Onnea ja pitkää ikää Käpyselle! Käpy-kangas on oikein kiva.
  Miekin olen vähäniinku joensuulainen, nyt vasta huomasin missäpäin täällä kuljetaan. Ajatus ei ilmeisesti liikukaan aina samaa tahtia selaimen kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Kuosien suunnittelussa olen aloittelija, mutta
   viime aikoina koettu nk. learning curve on jo ehtinyt viemään käpyseni-kuosia kunnianhimoisempiinkin viritelmiin ;). Mutta niitäkin laitellaan tuonne tuon toisen blogin puoleen aikanaan. Miepä olin melko kartalla siun "kansalaisuudesta"! :)

   Poista
  2. Itse olen kovin kiinnostunut kuosisuunnittelusta. Tai sitä meille painotetaan ylivoimaisesti eniten. Ollaan oikein kuosimyyntimatkalle lähdössä ensi vuonna Frankfurtiin.
   Miu-kieli antaa kyllä aina avaimet kansalaisuuteen :)
   Tulen vierailulle jahka liike avautuu!

   Poista
  3. Tervetuloa putiikille! Ja tsemiä Furtiin, hyvä että tuulet muuttuu! :) Itsehän jouduin asiakastyön takia jättämään väliin sen ainoan kuosisuunnittelun kurssin mikä oli tarjolla. Nimimerkillä En Yhtään Katkera :D (mut opettelin sitten senkin ite)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit