Juhlaliputus


Silppusin kangasvarastoani juhlaliputusta varten. Ajattelin pääseväni kätevästi eroon vuosia sitten koulutöitä varten hamstratuista kangastilkuista, mutta kasa väheni korkeintaan kolmanneksella. Kaikista en raaskinut edes vielä luopua, kuten kahdesta alimmasta tyynyliinasta.

Tänään on syntymäpäiväni. En ole enää kaksikymppinen. Pieni menetys. Vuosi vuodelta tunnen tulevani enemmän omaksi itsekseni, väittäisinpä jopa että paremmaksi. Näin on hyvä, en kammoksu vanhenemista vaan odotan tulevia vuosia innolla. Mennyttä en kaipaa pätkääkään sillä tässä ja juuri nyt on parempi olla. Kiitos kaikille, uusille ja vanhoille tuttavuuksille, jotka olette kulkeneet tätä matkaa kanssani.

Kommentit

 1. Onnea syntymäpäiväsi johdosta! Tämä olikin oiva päivä jättää ensimmäinen kommentti blogiisi, jonka löysin vasta viikonloppuna.

  Ihana blogi. Tänne jää helposti lueskelemaan pidemmäksikin aikaa.

  VastaaPoista
 2. Onnea ja liehuvia lippuja päivääsi! Minulla nuo kolmosella alkavat on vielä tulevaisuudessa. Kaikki laittaa ihan kamalasti tavoitteita juuri tuolle iälle, tiiätkö, "sit pitää olla jo jotain" Työ, perhe, koti, kesämökki ja auto jne. Mistähän sekin johtuu, mutta toisaalta miulla on kyllä ihan samat ajatukset, jotakin on oltava.

  VastaaPoista
 3. Onnea Outi!
  Vietähän railakkaat juhlat.On sitten vanhana mitä muistella. Niin minä tein myös aikoinaan. Ikuisuus sitten.
  Sulla on hyvä blogi. Päivän piristys.t. Mirja

  VastaaPoista
 4. Hyvää syntymäpäivää! :)

  Täytyy myös samalla sanoa, että sinulla on ihana blogi. Olen seurannut tätä jo jonkin aikaa, mutta en muista olenko koskaan vielä kommentoinut ja kertonut kuinka paljon blogistasi pidän. :)

  VastaaPoista
 5. Joskohan sitä viimein sanoisin täälläkin että kiitos, kiitokset teille kaikille. Parempi myöhään kuin. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset