Loimotus
Eräänä iltana viime viikolla ilta-aurinko paistoi ihan väärästä suunnasta. Syynä oli väijyvä ukkonen ja pilvistä heijastuva valo. Toisella suunnalla taivaalla loimotti täydellinen sateenkaari, joka ulottui taivaanrannasta toiseen (meidän perspektiivistä jäi melkein kokonaan tammien taakse piiloon). Heinäkuu on jo melkein ohi ja huomaan harva se päivä miettiväni, minne kesä meni. Totuus taitaa kuitenkin olla, ettei se kunnolla tänä vuonna oikein alkanutkaan; ei ollut hehkuvia hellepäiviä vaan sadetta ja pilviä. Mutta ei se minua oikeastaan haittaa. Onneksi kesä tuppaa saapumaan joka vuosi, ja elokuukin on vielä ihan korkkaamatta. Uimassa sentään kävin eilen, hyytävää.

Käpysellä näyttää tällä hetkellä, viikko ennen avajaisia, tältä:


Heh heh. Kiirettä pitää ensi viikon ajan, mutta uskon että palkinto odottaa hyvinkin lähellä :)

Lauantaina 4.8. avataan! Tervetuloa paikalliset ja kaupungissa vierailevat kahville ja pullalle/muffinssille/jollekin muulle herkulle. Liikkeen osoite Torikatu 21, Joensuu.

Jännittävää.

Kommentit

  1. Tiedätkö, miulla on ollut tänä kesänä ihan samanlainen olo ja monta kertaa. Lomanikin kun alkoi vasta nyt, niin jotenkin koko kesä on ollut yhtä odotusta...

    Hieno taivas!

    VastaaPoista
  2. Onnea ja pitkää ikää Käpyselle! Ihailtavan rohkeaa kokeilla yrittäjyyttä meijän pikku-kaupungissa, vaikka toisinaan siellä tuntuu olevan enemmän elämää kuin täällä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit