Lokakuun värit


Lokakuuko muka harmaa kuukausi? Ei suinkaan, vaikka en tiedä onko kukaan sellaista väittänytkään. Jos joku väittää samaa marraskuusta, siihen voin kyllä täysin yhtyä. Tänään kiikutin lapseni hoitoon leikkimään ja päätin pitää vapaa-aamun, johon ei tällä kertaa kuulu uimista. Suunnittelin edistäväni ompeluksiani ja kannoin jopa kuistille värjöttelemään jääneet pelakuut sisään. Nappasin kameran ja tuumasin että napsinpa nopeasti pari kuvaa, niin tulee tehtyä sitäkin välillä. Ja sitten... istuin tähän koneelle.

Nopsaan siis: Viimevuotinen syyskranssi pääsi viimein oveen, ja killunee siinä jouluun saakka. Viikonloppuna kerätyt havut ja mustikanvarvut (ja jäkälät, mutta ennenkuin nirhaatte minut niin sallikaa huomauttaa että luontoa säästellen omilta mailta kerätyt) pääsivät kukkalaatikoiden talvikoristeeksi. Vielä kaipaavat nuo harrastelijahortonomin risu- ja keppiasetelmat jotain väriä sekaansa kuitenkin. Moebiuslenkillä on edelleen jonkinlainen huivi/kauluri Cascaden Heritage silk paints-langasta (85% merino, 15% silkki), kissantassuja puolestaan somistaa Madeline Toshin Merino light sävyssä Filigree, joka mieluilee tulla isona villatakiksi. Kumpainenkin laatu Titityystä, Toivolan vanhasta pihasta Jyväskylästä. Ihana paikka, ja ensi kesänä taatusti vielä kukkeampi.

Ja muista aiheista! Käpysellä on nyt 1000 FB-tykkäjää. Aivan mieletöntä. Sen kunniaksi Merin kanssa tarjotaan tämän päivän ajan kirppisjaksoihin 2 päivää kaupan päälle (maininnalla facebook), ja verkkokaupan puolella -10% alennusta koodilla Käpy10. Kiitos ihanat tykkääjämme! <3

Kommentit

Suositut tekstit