Isänpäivänä


Isänpäivä oli ja meni. Juhlallisuuksia vietettiin perhepiirissä yhteisbrunssilla, jonka viettämiseen jopa kuumeileva puolitoistavuotias reipastui. Tarjolla oli humoristisen näköinen kuorrutetuin lihapullin somistettu lohivoileipäkakku (älkää pyytäkö minulta kakunkoristusvinkkejä, minulla ei niitä ole), salaattia monine lisukkeineen, hieman lyttynäisiä skonsseja ja kahvin kera jäätelöä sekä vanhoja tuttuja biscotteja. Seuraavana päivänä sade vei lumipeitteen, ja nyt on ehkä hieman pimeää ja kosteaa tuolla ulkotiloissa. Pihan jouluvaloja en ole vielä saanut ripustettua, mutta kuvasarjan viimeiset kuvat otettuani siivosin hyllynreunukset ja kaapinpäälliset uuteen uskoon.

Tässä kaupungissa avataan kuulema sunnuntaina joulu. Itse ajattelin siirtyä joulufiiliksiin hieman myöhemmin ja istua sen sijaan vielä ainakin neljän elokuvan verran leffateatterissa, onhan tätä taajamaa siunattu varsin oivallisella pikku elokuvafestivaalilla.

p.s. Sangen vähän on viime aikoina hellinnyt aikaa kotoiluun ja sen taltiointiin. Ajatuksia päässä on sitäkin enemmän, aikaa ja energiaa kuitenkin vain rajallisesti. Harmillista.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit