Pyhät

Pyhät kuluivat lupsakoissa merkeissä itärajan tuntumassa. Mäenlaskun, syömisen ja lahjapuuhien lomassa ehdin napata pikkuflunssankin eikä veto ole vieläkään ihan palannut. Tämä loma on ollut pitkä ja ihana, vaikka välissä piipahdettiinkin pari päivää pitämässä kirppiksen ovia auki välipäiväläisille. Luin ensimmäisen Oksaseni (Stalinin lehmät), neuloin hatun (liian pieni eikä tarpeeksi lämmin mutta suloinen silti) ja tapasin rakkaita ystäviä kiireettömissä merkeissä.

Uusi vuosi on ovella. Mitähän siitä tuumaisi? Kiireettömyys ainakin jatkukoon, ja toivottavasti paikallismeininkeihin tulisi jotain järkeäkin, sen sijaan että mennään aina vaan lompakko edellä puuhun. Minulla on vielä toivoa tämän kaupungin suhteen, jossa on paljon rumaa mutta myös kaunista.

Kommentit

  1. Samaa toivon minäkin, kaupungin tapahtumien suhteen nimittäin. On ollut jotenkin synkkä ja masentava syksy sillä osastolla, mutta vastikään fb:n puolella yksi tuttava muistutti, että tapahtuu täällä onneksi paljon hyviäkin juttuja kun osaa katsoa oikeaan suuntaan. Toivotaan että ne hyvät jutut pysyvät! Hyvää uutta vuotta. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit