Mikä pääsiäinen

Pääsiäinen on tässä huushollissa melko huonolla mallilla, jos katsoo rairuohon kasvukäyrää, mutta ihan ookoo-mallissaan jos minisuklaamunien ja mämmin syöntitiheyttä on uskominen. Tämä mukamas-pääsiäisentuoksuinen äiti päätti laittaa ruohot itämään hitusen myöhään: siemenpussin takaa löytynyt "itämisaika n. 5 vrk" -teksti ei lupaa hyvää projektin etenemiselle toivotussa aikataulussa. Tämä tarkoittanee sitä, että sunnuntain tienoolla saattaa elmukelmun alla hyvinkin jo vihertää. Onhan siinäkin kohti toki vielä pääsiäistä jäljellä ainakin päivä.

Suunnitteilla:
- pääsiäisruokia (lammasta, rahkapiirakkaa)
- erään maton saattaminen loppuun kutoen
- poikasen kevättakin alullesaanti vihdoin ja viimein
- kuulema olohuoneen järjestyksen muuttaminen
- seurustelua, ystäviä, lisää juhlaruokaa!

Uhkia suunnitelmille:
- allekirjoittaneen 1-4 h mittaiset päivittäiset päiväunet
- edellämainituista tirsoista vähät välittävä, piinallinen väsymys
- edellämainituista suunnitelmista ja väsymyksestä vähät välittävä, aurinkoinen ja touhukas miltei-kaksivuotias (tirsat sentään maittavat).

Näillä eväin kohti pitkää viikonloppua ja pääsiäishumua.

Kommentit

 1. Heipat!
  En ollutkaan yhtään tajunnut, että sinne odotellaan toista pienokaista, Onnea kovasti! (saattaa johtua tämä uutispimennys omasta laiskahkosta bloginlukuharrastuksesta..;) Huippukivoilta on myös näyttäneet nuo sun kankaat, mahtavaa että olet päässyt tekemään omaa juttua :)
  Stemppiä ja voimia viimeiseen rutistukseen!
  T: Outi Kuopiosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoi, kiva kuulla Kuopiostakin kuulumisia! :) Ja kiitos toivotuksista. Jospa törmättäisiin joskus, sielläpäin piipahtamisesta onkin ollut puhetta tuon miespuoliskon kanssa.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset