Kaunistelematta








Blogini kuvauksessa mainitaan petaamaton sänky, mutta eihän sitä koskaan näy. No, nyt otetaan vahinko takaisin. Olen jo pitkään miettinyt tämän siivoton sotku -postin tekemistä, mutta näin pitkään se vei ennen kuin rohkenin. Rupesin nimittäin miettimään, miten paljon elämän jälkiä sitä yleensä rajaakaan kuvan ulkopuolelle, ja miten utopistinen kuva blogin kautta meikäläisten sottapyttyjaviemäri -perhe-elosta lukijalle välittyy. Se, joka meillä on joskus käynyt, tietää hyvin että yllä näkyy taloutemme normitila. Tarkoitus ei Ihan Tavallisessa ole koskaan ollut sievistellä, sillä a) en osaa lavastaa, sisustaa tai kauniisti asetella ja b) vaikka osaisinkin, olen luultavasti liian laiska viitsiäkseni :D. Mutta ylenpalttinen sotku päivästä toiseen on tarpeeksi rasittavaa näin IRL, kuten nuoriso kymmenen vuotta sitten tapasi sanoa, puhumattakaan että sitä vielä saisi omassa blogissaan toljottaa. Ehei, jo tätä majapaikkaani perustaessa halusin, että blogini tulisi tuomaan energiaa, ei viemään sitä, joten negatiivisuuksilla ei tänne ole asiaa.

Mutta siksipä omistankin edes yhden postin sotkulle! Oi sotku, sotku; tuo leppoisa, kotoisa sekamelska, joka toisaalta raastaa hermojani ja toisaalta kertoo minulle joka päivä, että kotona ollaan.

Kommentit

 1. Ihanaa! Sotku on kuin meillä, teillä on vaan ihanampia tavaroita ja huonekaluja :)

  VastaaPoista
 2. Ihana sekamelska! Tosi rehellisiä kuvia ja avoin kirjoitus. :) Mukava huomata, että on muitakin kuin minä vain jotka jättää sängyn petaamatta. Meidän kodin luonnollisen olotilan voit nähdä täältä http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2013/09/kotimme-luonnollinen-olotila.html.
  Mukavaa lokakuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki ei näköjään toimi mut minttu-mietteet.blogspot.fi ja sieltä syyskuun teksti Kotimme luonnollinen olotila. :)

   Poista
 3. Ihana ihana! elämän jäljet esillä

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos. Tämä oli lohduttavaa. Koti on koti. Näyttelyt ja museot ovat muualla. Pitäisi itsekin vain luovuttaa joskus noiden kasojen loputon raivaaminen ja elää tätä elämää.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että muutkin kuin minä ilahtuvat tämän tyylisistä Reality Check -posteista. :) Pitää sitä koittaa olla jonkin verran armollinen itselleen, ja etsiä välillä sitä kauneutta vaikka sotkukasasta. Niin vaikeaa kuin se onkin.

  VastaaPoista
 6. Aaah, kiitos kiitos vertaistuesta!!!

  Olen töissä varmaan pahin nipottaja, aina hokemassa, että kaikki paikalleen ja paikka kaikelle. Kyllä työkaverit yllättyisivät, jos kylään tulisivat :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset