Sirkusasu bebélle

Ihailen aina miten ihmiset osaakin tuolla ompelublogien puolella tehdä kauniita blogiposteja ompeluksistaan. Siispä ajattelin kerrankin tehdä tämmöisen ihkaoikean ompelublogipostauksen näköisen postin minäkin: 


Mutta koska isosta tietokoneesta loppui puhti ja pienestä koneesta puuttuu tehon lisäksi myös osa näppäimistä (kiitos pienen tietokoneharrastajan), kuvien värimaailma on vähän sieltä tuonne päin, eikä ainakaan kovin totuudenmukainen. Pääasia kuitenkin välittynee: ommeltu on. Ja ihan setti kerrankin, että on bodya ja pöksyä samaa sarjaa!


Tässä on raglanbody koossa 68 (neiti on luultavasti jo lähemmäs 70 cm) ja pöksyt samassa koossa, jälkimmäinen itsepähkäillyillä leikkauksilla, hieman pudotetulla haaruksella (mallia otin Cirque du Bebén Sarouel-ohjeesta) ja säkinsuuvyötäröllä kun se on minusta niin hauskan näköinen.
Housuista piti tulla väljemmät ja lököttävämmät, mutta ensi kerralla sitten. Vyötärökuminauhankin ompelin vähän hassuun kohtaan, mutta toimikoon tuo siksak-ommel nyt vaikka koristeellisena elementtinä.Yläkuvassa näkyvää petroolia ric rac -nauhaakin piti alunperin käyttää jossain kohtaa koristeena, mutta jäi käyttämäti kuitenkin. Kaikki kankaat tuolta meiltä Käpysestä (sirkuskangas Lillestoffilta).

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit