Sinne meni lokakuu. Täällä blogin puolella on ollut hieman hiljaista, mutta koska viime kuussa mm. käytiin Käpysen ekoilla messuilla, vietettiin kankaiden yötä ja leikattiin tilauksia, ymmärrettävästi vähäisen vapaa-aikani olen viettänyt jossain muualla kuin koneen äärellä. Jossain muualla on kahdesti viikkoon ollut erinäisten lähialueiden koulujen liikuntasali, alla rullaluistimet ja ympärillä pakka tarkkaan suojuksilla suojattuja naisihmisiä vauhti mielessään. Tykkään.

Satoi lunta, satoi vettä hävittäen edellä mainitun, kukat lakastuivat ja marjat jatkoivat loistoaan, päivä lyheni mutta saatiin tunti lisää aikaa. Kuopukselle neulottu puuvillainen nuttu on nappeja ja muutaman langan päättelyä vaille valmis. Paljon sitä ehtii tekemään, jos sille päälle sattuu. Olosuhteista huolimatta. Minulla ei tänään ollut muuta asiaa, kuin että täällä ollaan. Viettäkää hyvä viikonloppu!

Kommentit

  1. Halusin vain tulla kertomaan, että tykkään katella blogis kuvia ja juttuja, vaikka en oo tainnu koskaan kommentoida! Kiitos mukavasta blogista c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) pitää palailla pienen tauon jälkeen, kunhan päässä on taas tilaa blogiasioillekin.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit