SyöttötuoliTässä vanhassa postissa nähdyistä vaiheessa olevista kodinprojekteista taitaa kesken olla enää vain se tuftaustyö, sillä Katso; syöttötuoli on maalattu ja keittiön verhot ommeltu. Tadaa. Älkääkä uskoko, että huushollimme keittiössä olisi aina näin siistiä. Rojuläjät on vain kannettu kuva-alueen ulkopuolelle kuvaustuokion ajaksi. Ja jos ihan totta puhutaan, ei syöttötuolikaan ole vielä ihan kokonaan kahden maalikerroksen peitossa... oli vaan hiukan kiire saada tuoli jo käyttöön. Eikä sitä sitäpaitsi edes näe kuin lähietäisyydeltä tarkasteltaessa. Ja verhotkin ovat vähän vinossa. Ei kanttausta jaksa mittanauhan kanssa tehdä, varsinkaan jos sitä pitää vihoviimeisenä ihmiskunnan ompeluvitsauksena, kuten meikäläinen. Ihan siitä syystä vaan, että kanttaamiseen menee niin pirusti aikaa ollakseen sangen yksinkertainen toimenpide. Ollapa kanttauspaininjalka ompelukoneeseen. Ahhh.

Marraskuu! Mehut edelleen hukassa. Illat tuntuvat pitkiltä ja päivät eivät valkene ikinä. Lisäksi väsyttää. Tätä olen saanut viime päivinä valittaa jopa kahdelle ystävälle, ihanat jaksoivat kuunnella kotiäidin marinaa ja nyökytellä myötätuntoisina. Tarjosin vastineeksi vihreää talviteetä joka maistuu omenalle, mantelille ja kanelille.

Olen hieman tylsällä tuulella ja ajatukset harhailevat niin, etten saan enää muodostettua yhtään mielenkiintoista anekdoottia aiheesta Elämäni Kodinhoitajana tai Lähestyvä Kaamos jne. Mutta mainitaan nyt sivumennen että odotettavissa lähipäivinä on maalämpöpumpun asennus. Jännittävää.

Kommentit

 1. Kotiäitiydestä en tiiä henkilökohtaisesti mitään, mutta kanttauksesta ajattelen juurikin samalla tavalla.

  Voimia, tänään paistaa ainaskin aurinko!

  VastaaPoista
 2. Huh joo kiitos, voimia tarvitaan :) kumma miten ei herää koko päivänä vaikka olisi aurinkoistakin!

  VastaaPoista
 3. Hei! Mistä olet hankkinut tuon syöttötuolin? Se sopisi hienosti musta/tiikkisiin 60-luvun pinnatuoleihin :)

  VastaaPoista
 4. Miss O., syöttötuoli on ihan itse anoppilan ullakolta dyykattu. Tuolin alkuperä on siis jo painunut syvälle hämärän peittoon, saattaa olla jopa vuosimallia '76.

  VastaaPoista
 5. Voi että! Se on niin staili! =) Minen kestä! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit