Kaikki vaiheessa

Projekti Keittiön Verhot
Projekti Kotihaalari Pätkäihmiselle

Projekti Pinkistä Vaaleansiniseen
Projekti Tussitöherryksestä Tuftattuun Seinätekstiiliin
Projekti Syöttötuoli Mustaksi
Tuo erään yllämainitun projektinkin yhteydessä mainittu pätkäihminen se osaa sopivasti herätä aina juuri siinä vaiheessa, kun operaatio kuvankäsittely ja -lataus on saatu suoritettua. Tästä johtuen viime aikoina myös tekstini ovat olleet hieman pätkiä. Ajatus karkaa samantien kun pinnasängystä alkaa kuulua ruokinta-, syliinnostamis-, vaipanvaihto- ja/tai viihdytysvaatimuksia. Koitan nyt kerrankin jättää vaatimukset hetkeksi huomiotta, sillä milloinpa olisi liian aikaista aloittaa jälkikasvunsa luonteen kasvattaminen.

Mitäpä näistä keskeneräisyyksistä ja vaiheessaolevaisista muuta osaa sanoa kuin että Katsokaa Mitä Kaikkea Osaan Tehdä Yhtäaikaa! Puolet projekteistahan ovat jo miltei kolmatta kuukautta vaiheessa. Se on vaan niin mukavaa aloittaa aina jotain uutta. Enkä edes katsonut tarpeelliseksi tässä yhteydessä mainita Ikuisuusprojekteja Tiskivuori ja Pyykkikumpare. Onneksi tulee talvi, silloin ei tarvitse huolia Projektista Pihatyöt: Kuka Ne Tekisi (yleensä ei kukaan).

Ja onneksi vuokrasin juuri urheilukassillisen kestovaippoja. Niissähän ei meinaan ole tekemistä ollenkaan.

P.S. Kovin epämiellyttävän näköisiä kaikki nämä kuvat. Olenko se vaan minä ja itsekritiikki, vai onko nyt päässyt taso pahemman kerran laskemaan?

Kommentit

 1. No eihän kestoissa oo mitään tekemistä.. Go Outi go! Jos tarttet jeesiä siinä hommassa ni mielelläni autan.

  Meillä taidetaan tuota luonnetta kasvattaa kaiken aikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Onpas. Ne pitää asentaa. Ja pestä. Ja niissä on monta liikkuvaa osaa. Mut jeesiä otan kyllä vastaan, rouva tulee vaan käymään ;)

  VastaaPoista
 3. Tulen kylään ensi viikolla. Armas ukko lähtee lomailemaan kahden isomman kanssa ja mie saan lomailla pienimmän kanssa kotona. Jee!

  VastaaPoista
 4. Hyvä! :) Pistetään (kahvi)pannu tulille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit