Terhoja


Meidän pihalla on yhdeksän tammea. Kuvitelkaa sitä lehtien ja tammenterhojen määrää. Voi plääh! Mutta arvaatteko, mitä tästä epämääräisestä kasasta tammen ja villateollisuuden sivutuotteita syntyi?


Jepulis. Että tämmöstä. Idea ei ole mikään maailman omaperäisin, ja vastaavia löytyy esmes täältä. Olisikohan omille verkkokalvoille ajatus jäänyt jostain japanilaisesta käsityölehdestä/kirjasta. Terhot neulahuovutin pienen superlonpalan päällä (ja silti onnistuin tökkimään neulalla sormeeni; ei kannata yrittääkään ilman alustaa) ja kiinnitin kuumaliimapistoolilla.

Ja mitä näillä sitten voi tehdä? Jaa-a. Eipä varmaan mitään. Tai paljonkin! Näitä saattaa tänä jouluna löytyä paketin jos toisenkin koristeena (varoituksen sana kaikille asianosaisille), ja katsotaan nyt mitä kaikkea sitä keksii. Kävin poimimassa jo toisenkin satsin terhon hattuja.

Kommentit

  1. Aivan ihania, suloisia! Noistahan voisi tehdä kranssinkin oveen!

    VastaaPoista
  2. Kävi mielessä! En vaan tiedä miten pitkään kestäisivät, tällä hetkellä ovikranssin styroksikoristeet ovat ainakin olleet kovasti rötöstelevien lintulaumojen suosiossa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit