Ziggy


Lauantain kunniaksi piti mennä kirpputorikierrokselle koko perheen voimin, mutta kuumemittari sanoi että eipä kannata. Piti myös pestä lattiat, mutta jyystävä päänsärky (aina kun päänsä laskee) sanoi että mietipä uudelleen. Ei kai siinä sitten muuta vaihtoehtoa ole kuin löysäillä ja siinä sivussa vaikka vähän neulasta. Eräs kaveri sanoi parhaimmillaan intensiivisellä neulonnalla saavansa aikuisten villapaidan aikaan viikossa. Siis VAU. Meikäläinen on työstänyt tätä alle metristen ihmistaimien kokoista röijyä jo miltei kuukauden päivät, ja vähintään yhtä pitkään muistaakseni meni sen ainoan ihmisen kokoisen villapaidan vääntöön, plus pakollinen parin kuukauden tauko että saa kasaan tarpeeksi huvitusta päättelyyn. Malli on Ziggy, ravelrysta löysin ja ehkä se kevääksi valmistuu.

Kylläpä muuten ei meikäläisen silmällä värikorjailun ammattilaiseksi ryhdyttäisi. Viitaten siis yllänähtyihin valokuvataiteen tuotoksiin.

Kommentit

 1. Haa-haa :) ei taitais enää multakaan viikossa valmistua... Mutta tuo sinun alle metrisen villis on mitä mahtavin ja minun varmaankin täytynee tehdä samanmoinen piakkoin! :) parantukaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) ollaanpa sitä vaatimattomia. Otetaan kisa, monta ziggya saat tehtyä siinä ajassa kun meikäläinen hinkuttaa yhtä?

   Poista
  2. heh, mun kai pitäis keskittyä tohon opiskeluun (eli aloittaa se joskus) :) mut otetaan vaan kisa, tuskin montaakaan ehtisi syntyä ;) tai muodostetaan mieluummin KAL, niin jää kisailutarkoitus vähemälle :)

   Poista
 2. Ihanan räväkkä, hyvä Outi! Kunhan valmistuu niin, että pääsee käyttöön. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko on 12 kk niin ei pitäs heti mennä pieneks :P En kyllä tiiä minkä verran miun silmä ja nuo kuvat huijaa, tajusin just että kuvista voisi tulkita paidan olevan liikennemerkin sininen, mikä on hyvä väri sinällään mut totuus on tummahkon sininen mikä hintsusti taittuu vihreeseen. Nojoo.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit