Berlin 2

Cupcake, Krossener Straße 12, Friedrichshain
Boxhagener Platzin kirpputori, Friedrichshain
Pääsiäisbrunssi laivalla kanavan varrella
Kreuzberg
Kunsthaus Tacheles, Prenzlauer Berg

Tulee ikävä kun katselee näitä kuvia. Ei sitä reissussa ehdi pysähtyä miettimään että onko huippua vai eikö ole, ja jos ehtii, niin on usein aivan tavallista - romantisointi tulee sitten jälkikäteen. Matkoilla olemisessa yksi parhaista asioista minusta on se, että joka päivä voi perinpohjaisen kartan ja opaskirjan tutkimisen perusteella valita jonkun paikan johon mennä, ihan vaan huvikseen. Nähdäkseen, millainen se on. Pikkuhiljaa kartta alkaa saada oman persoonan niiden paikkojen mukaan, joissa on käynyt eikä enää tuijota samoin nimettömin kasvoin takaisin kuin ennen matkaan lähtöä. Kaupunki alkaa henkilöityä, mustat aukot täyttyä.

Välillä on ihanaa olla jossain aivan muualla kuin kotona, mutta kotiin on silti aina huojentavaa palata. Myönnän kyllä sen, olen kotikissa enkä kaipaa matkustelua elämääni kuin korkeintaan kerran vuodessa. Sitä tiuhempi tahti tuntuu jo ylellisyydeltä. On olemassa myös pieni junalla tai moottoriajoneuvolla taitettava välimatka kansainvälisille lentokentille, joka jo itsessään karsii turhaa matkaintoilua. Paitsi, noh, pääsehän täältä nykyisin lentämään suoraan aina Tallinnaan ja Turkin Alanyaan asti.

Kommentit

 1. Näyttääpäs muffinsit herkullisilta. Ja miten kauniin värisiä noi puut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullisia olivatkin! Suosittelen kyllä, tosin joutuu ehkä lähtemään tuosta kuppilasta lievässä sokerihumalassa ;)

   Poista
 2. IHANIA KUVIA!! :)) Ja nyt vuorostani minä haastoin sinut tähän: http://anna-landebyanna.blogspot.com/2012/04/haastetta-pukkaa.html ;)

  A*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha haa, onneks himottujen määrä on rajattu haasteessa sillä muuten listasta tulis loputon :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit