Joutilas touhuilija


Hiljaiseloa. Mutta joutilaisuus on vain näennäistä, sillä olen huomannut että nyt kun mies on kotona joka päivä, en voi olla hetkeäkään tekemättä jotain. Siihen johonkin ei vaan ikävä kyllä kuulu koneella istuminen, bloggausasioissa ainakaan. Olen nimittäin 1) viimein viimeistellyt villapaidan kokoa yksivuotias:


Ikävä kyllä malli ei ollut kuvaushetkellä yhteistyöhaluinen. Olen myös 2) leikannut viime kevään tehtaanmyymälävisiitin saalista jotta saisin syyn lähteä käymään siellä uudestaan:


Siitä tulee, ehkä, jonain päivänä peitto. Olen myös 3) leiponut leipää:


... ja suunnitellut vappua, tulevaisuutta, kuosejakin. Ilmoittauduin työttömäksi ja samalla kertaa tulevaksi yrittäjäksi. Ilmoitin lapsen päivähoitoon. Potkin lunta pihalla, odotan piakkoin paljastuvaa lehtikerrosta nurmen päällä ja sitä valtavaa hiekkakasaa talon takana, siinä mihin viime syksynä porattiin 160 metriä syvä reikä maalämmölle. Olen miettinyt että jokohan tänä vuonna pitäisi tehdäkin jotain tuolle pihamaalle, missä vaiheessa pitää käydä ostamassa tee-se-itse-kasvihuoneen materiaalit, missä vaiheessa tilata siirtolava että rytökasat sisällä ja ulkona viimeinkin saisivat kyytiä. Olen yrittänyt hahmottaa, miten paljon multaa tarvitaan täytteeksi pihatietä reunustavaan korotettuun kukkapenkkiin, ja kuka ja millä vehkeellä sitä kävisi hakemassa ja mistä. Milloin pyytäisin käymään arboristin, aiheena tammikuja, yhdeksän tammea, ikuinen varjo etupihalla. Olen piirtänyt taas yhden vaatekappaleen kaavat ja ommellut toisen. Ottanut vähän kuvia, niin vähän, etten enää melkein muista miten se tapahtuu.

Anna antoi haasteen. "Kerro (ilman materiasyyllisyyttä) mitkä viisi tavaraa/asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat." Ihanaa. Minä ostaisin:

1. Uuden ulko-oven, ikkunallisen (sillä eteinen on pimeä kuin mikä)
2. Louhi-sohvan (koska se on niin kaunis ja siro, ei kuitenkaan harmaana kiitos)
3. Vihervajan (sen mallin johon mahtuisi itsekin sisälle kasvien joukkoon)
4. Espressokeittimen (sellaisen retron, kermanvalkoinen tai vaaleansininen mielellään)
5.  iPhonen. Valkoisen. (iPod touch ei enää riitä.)

Siinä pinnallinen puoleni. Remonttia en edes maininnut, sillä sitä varten tarvitsisi oman listan. Seuraavaksi haluaisin kuulla pinnallisuuksia Nuppulinnattarelta, Usimarjaanalta, Varistalta ja Liinulta. Vahinko kiertämään.

Kommentit

 1. Miten oli tehtaanmyymälävisiitti sitten kun mie tuun sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miten olis? Nyt siellä on vaan ystävämyynnit meneillään, sillä oli suunnitelmissa suunnata sinne päin jopa tänä vkonloppuna.

   Poista
  2. Ai mikä myynti missä myynti? :)

   Poista
  3. MM tehtaanmyymälöissä ystävämyynnit meneillään vielä huomiseen.. mutta peruinkin lähtöni taloussyistä :P tuleehan noita.

   Poista
 2. Sanon, että ois. Tekis mieli kankaita, kotona alkaa olla vaikka mitä, mitä vois päällystää (vaikka niistä finansseista en kyllä tiiä miekään, haah). Mut katotaan, vois käydä jos innostutaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit