KirppiselämääMies lähti reissuun viikonlopuksi. Reissuun lähtö edellytti omaisuuden jakamista. Sain jaossa iPadin, mies vei hyvän kameran - tunnen hävinneeni. Siksi siis hellin silmiänne nyt näillä räpsykameraotoksilla työelämäni puitteista.

Pari viikkoa sitten ripustelimme riisipaperipalloja ja puutarhalyhtyjä ikkunaimme somisteeksi. Ja että isillä olisi täällä Käpysessäkin jotain mihin lyödä päänsä. Henkilökohtaisen kokemukseni perusteella kun isät ovat henkilöitä, joilla on sangen vahva taipumus aina osua päällään kattolamppuihin. Näettepä kuvattuna myös sitä, mitä suunnittelija työssään tuottaa. Jotain uutta työn alla.

Kommentit

 1. Puotinne oli näytti oikein kutsuvalta, kun kävelin siitä ohi apteekkiin eräs päivä. Peukkuja tuolle väritykselle, lastenliikkethän tuppaa aina olemaan joko ihan kirkkaita lime-pinkkiä tai pastellia(tai sitten luulen vaan väärin.)

  Itselläni samantyylinen tekniikka suunitteluprosessissa meneillään,mutta nuo siun päätyy varmaan ihan oikeisiin kankaisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisit pistäytynyt moikkaamassa :) vielä ei tiedä mikä päätyy oikealle kankaalle, mutta prosessit on pidettävä käynnissä että jotain joskus päätyisi.

   Poista
  2. Jos selätän tämän inhottavan kuumeflunssan seuraavaan Joensuu-visiittiin, niin kiitos kutsusta!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset