Rakkauvella
Rakkaudella ja innolla leivottuja. Ei aina ihan taikinalevyn keskeltä, mutta mitä se haittaa jos ukolta puuttuu jalat tai sydämestä oikea neljännes. Mamma kokeili Pinterestissä näkemästään innostuneena sulattaa piparitalojen ikkunaklaseiksi nallekarkkeja, hyvin toimi vaikka hieman kuplikin yli. Vielä odottavat kuorrutusta, muut piparit tulivat eilen miltei kokonaan syödyiksi ystävien yhteisellä glögihetkellä.

Glögihetkiä kyllä tarvitaan. Marraskuu on pimeämpi ja pitempi kuin koskaan, ja se alkaa jo painaa muutenkin raskauteen taipuvaista mielialaa.

Kommentit

 1. Kyllä, glögihetket kunniaan! Miullakin tämä pimeys meinaa saada yliotteen... onneksi tänne Lounais-Suomeenkin on luvattu lunta ja pakkasta loppuviikolle. Täällä lapset ovat jo kyselleet pipareiden leipomisajankohtaa, itse olen sitä lykännyt vielä... ensi viikolla olen pitkällä vapaalla, ehkä silloin... ja myös tuota nallekarkkihommaa on kokeiltava!

  Voimia pimeyden keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin että tännekin olisi tiedossa pakkasta jo huomenna.. ehkä sitten sitä luntakin jossain vaiheessa? Laitoin yhden karkin per postimerkin kokoinen aukko, ja mietin olisiko vähempikin riittänyt kun kuplivat niin paljon yli. Paistoaikaa näyttävät vaativan sen kokonaisen 10 minuuttia, vähemmällä jos koittaa selvitä (osaan laitoin karkin kokeeksi vain viimeiseksi viideksi minuutiksi), ikkuna jää veteläksi ja venyväksi. Näillä vinkeillä piparinpaistoon ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit