Aitaa ja apiloita


Paapiin ihana Anniina suunnitteli meille tämän iha-iha-ihanan Aita-kuosin. Imetyksen johdosta kesämekkotilanne meikäläisen vaatekaapissa ei ollut hääppöinen (ihan joka paikassa ei kehtaa vetäistä hametta korviin kaivellakseen vauvan ruokintavälinettä esille) mutta kyllä nyt kelpaa. En ehkä pese tätä mekkoa koko kesänä jotta voin pitää sitä joka päivä. Kyllä kylillä tunnistaa.

Imetyspatentti on omasta päästä, kuten on koko mekon kaavakin. Kainalon alta sivusauma on auki 15 cm verran, kainalossa painoneppari. Voisi tuonne laittaa useammankin nepparin ettei rintaliivit vilku aukosta, joka nepparin ja sivusauman alkuun jää. Ei ehkä paras mahdollinen imetystekninen ratkaisu, mutta perinteiset luukkuvaatteet eivät ole oikein makuuni. Haluaisin käyttää sellaisia vaatteita, jotka imetyksen päätyttyäkin olisivat käyttökelpoisia, ja luukkua on hieman vaikea parsia huomaamattomaksi paidan etumuksesta. Tämän mekon sivusaumat ompelen kiinni, ehkä jätän nepparin paikoilleen muistuttamaan Seela Sellasen vauva-ajasta.

Aita-trikoota saa kolmessa muussakin värissä Käpysen verkkokaupasta, klik klik vaan :)

Kommentit

 1. Onpa kiva ja raikas kuosi! Ja ihanat apilakuvat :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kuosi ja kiva mekko. Itsekin ompelin tänään, lakanakankaasta vähän samantyylistä mekkoa. Hyvää kesää.

  VastaaPoista
 3. Miten ihanat kuvat! Ja hyvä patentti, ettei jää imetysaika ihan mekottomaksi. Omaa aitaa odottelen :)

  VastaaPoista
 4. Oletko itse kuvissa? Meinaan vaan et ihanan väriset hiukset ja mekkokin on hyvän värinen. :)

  VastaaPoista
 5. Käsittämättömän upea! Ja nerokas!!! :)

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija täällä. :) Ihana blogi ja kaunis koti teillä! Mekin asutaan 50-luvun rintamamiestalossa, joka on kokenut päivityksen remontin myötä.

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos! Kuvassa makoilee allekirjoittanut hennahiuksineen, ja patenttikin toimii sikäli ettei ainakaan ihan koko tissi ole imettäessä esillä. ;)

  VastaaPoista
 8. Voi miten hyvä systeemi, imetykseen sopiva vaate joka ei näytä imetysvaatteelta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit