Tein itselleni vielä yhden kaavun ja lähden lauantaiksi Flowhun. Elokuun valo siivilöityy kauniisti makuuhuoneeseen; perheen pienin mies on oppinut kääntymään mahalleen ja löytää itsensä varsinkin päiväunien jälkeen yllättävästä asennosta. Parasta oli eilen, kun kaapua viimeistellessäni kuuntelin muistin virkistykseksi Iron & Winea, miehet katsoivat jalkapalloa ja kotitunnelma oli täydellinen.
Naked as we came on mielestäni maailman kaunein rakkauslaulu, ja sillä aika kaunis musiikkivideo. Sanomattakin lienee selvää, että tätä erästä keikkaa odotetaan ehkä liiankin innokkaasti.

Kommentit

  1. Iron & Winenin olisin kyllä halunnut nähdä. Täytyy odottaa seuraavan Suomen visiittiin. Mukavannäköinen blogi sinulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ja hauskaakin oli. Iron & Wine ei tuottanut pettymystä mutta olihan se hieman erikoinen valinta päälavalle.. homma olisi toiminut teltassa tai klubilla ehkä paremmin, oli melko pitkälti fiilistely & jammailu -soitantaa ja levyversioista kovasti poikkeavia keikkasovituksia. Mutta on sillä vaan niin kaunis ääni sillä Beamin pojalla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit