Marrasviikonloppu


Meillä viikonloppu perinteisesti koostuu yllä nähtävistä elementeistä. Lorvailusta ja jos jonkinlaisesta puuhailusta siis. Puuhailu on sanana perinjuurin ärsyttävä, sillä se voi olla luonteeltaan halveksuva enkä tykkää puhua aktiviteeteistani tyyliin "kunhan tässä nyt vähän taas puuhastelin", niinkuin en itsekään arvostaisi sitä mitä teen. Mutta minkäs teet! Minkä kategorian alle kaikki satunnaiset askartelu- ja paskarteluprojektit sitä sysäisi? Joten puhutaan nyt sitten hitto vieköön tämän kerran puuhailusta.

Puuhailu nro 1., vaunun peite kukkakankaasta edistyy ja on melkein finaalissa, mutta kyllä eilissä iltana kirosanat lensivät iloisesti tuota vinyyliä ommellessa. Voi helevetin helevetti minkälainen materiaali hätähousulle! Eikä siinä vielä mitään että vinyyli on tahmeaa, ja tarttuu koneeseen ommellessa, ja menee kaksinkerroin (!), mutta kun joku älykääpiö sai päähänsä että peitteestä pitää tulla kaksipuolinen. Käännettävä, katsokaas! EIHÄN NIITÄ TIKKEJÄ MITENKÄÄN SAA KUMMALLEKIN PUOLELLE YHTÄ SUORAAN .

Puuhailu nro 2. on matto. Sitä kudon äitin autotallissa, ja joskus tuossa taannoin mainitsinkin meneillään olevasta kangaspuunrakennusprosessista. No, puut ovat monien pienten vastoinkäymisten jälkeen nyt kasassa, loimi laitettuna ja mattoa paukutellaan noin kerran viikossa kun on näköjään niin kauhean kiireistä ettei useammin ehdi. Hirmu hyvin etenee. Varsinkin kun meneillään olevassa mallissa tehdään neljän heiton mittaisia tasaraitoja, elikkä kuteen päitä saa olla koko ajan päättelemässä. Matto on menossa myös ihanasti vähän sillai vinoon, johtuen puutteellisesta loimipärevalikoimasta. Nähtäväksi jää, millä tavalla sentin vinouma valmiissa matossa manifestoituu.

Puuhailu 3. Tämmöisiä pyörylöitä. Pakettikortteja? Koristenauhaa Weekday Carnival-tyyliin? Oikein silkkipainotekniikalla tehtyjä. Piti tulla joulukortteja, mokasin ja käyttistä tulikin kaksi pyörylää per kortti. Sen siitä taas näkee, että allekirjoittanutta ei pitäisi ikinä päästää työstämään mitään vähemmän kuin viikon verran haudottua ja jalostettua ideaa. Mutta muokataan tästäkin schaibasta nyt niitä timantteja.

Meikäläinen on jälkikasvuineen kohta taas myöhässä siitä viikottaisesta musisoivien vauvojen ja mammojen kokoontumisajoista. Hyvät viikonloput, tyypit!

p.s. pahoittelut poikkeuksellisen raflaavasta kielenkäytöstä. Tyylitöntäkö?

Kommentit

  1. Hyvältä näyttää kuitenkin! Raflaava kielenkäyttö on tunnetusti tarpeellista "puuhastelussakin".

    VastaaPoista
  2. TODELLAKIN on tarpeellista ! Onneksi on vielä hetki aikaa siivota kielenkäyttöä, ennenkuin tuo perheen nuorimmainen alkaa vedellä vee- ja pee-alkuisia perässä :P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset