Aurinko armasEn kestä! Tämä kaikki valo saa sekoamaan!! Kamera on tänään laulanut aamunkukerruksesta iltapäivän pehmeisiin viime säteisiin, ja tässä teille siitä otanta, olkaapa hyvät. Kaikki tietenkin jälleen kerran kotini suojista napsittuja, sillä ei kai järki-ihminen tuonne ulos lähde näppejään jäädyttämään, heh. Siis lähtisi, tämä järki-ihminen ainakin, ellei se lapsen ja kameran kanssa vaatisi suunnattomia logistisia ponnistuksia. Mutta plussaa tässä olohuonekuvailussa on tuo mieletön ikkunaklasivääristymä aina strategisessa kohdassa kuva-alaa, sitä ei fotarin filttereistä kuulkaat löydy.

Se on kumma, miten lisääntyvä valo saa rattaisiin vauhtia ja olo on kuin uudestisyntyneellä. Eilen uskaltauduin jo kakaroineni liikenteeseen, rajusti topattuna toki sillä mittarihan näytti lukemia jostain -25°C alapuolelta. Tänään suoritettiin eilisen toisinto, haettiin postista kengät jotka varmaan lähtevät samantien takaisin sinne mistä olivat tilattu. Koko ajan huokailin hiljaa mielessäni OOH ja AAH kuinka kaunista. Kotiin palattua postilaatikossa odotti nippu siemeniä. <3

P.S. Nämä kuvat näyttävät vielä paremmilta (no, subjektiivinen käsitykseni asiasta) kun laitat taustalle soimaan Bon Iverin samannimisen levyn. Rupesin yhtäkkiä tykkäämään, aiempi suhtautumiseni ko. yhtyeeseen oli haalea mieltymys.

Kommentit

 1. Harrastan itsekin Bon Iverin Bon Iverin kuuntelemisen yhdistämistä erilaisten luontoilmiöiden tuijotteluun. Eipä sitä muuta nihin hetkiin tarvitsekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestaan Bon Iverin Bon Iver on niin hyvää luonnontuijottamismusaa, että jonkun pitäis tehdä luontodokumentti Bon Iver potenssiin 2 taustamusana.

   Poista
 2. Suosittelen siihen levyyn tehtyä visuaalia, mikä sen virallinen nimi nyt onkaan (vissiin joku erikoispainos jossa siis mukana dvd...saattaa netistäkin löytyä). Moninkertaistaa kokemuksen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset