En ole hirveän tyytyväinen tähän vessapaperirullajärjestelyyn. Tai ehkä se olenkin minä, joka ei noiden pahvitötsien kanssa osaa toimia, muovitörpöttimiin tottuneena. Tuntuu nimittäin siltä että idätysmultaa saa olla koko ajan kastelemassa. Pahvi varmaan imaisee mullasta niin paljon kosteutta itseensä että mullat vaikuttavat koko ajan rutikuivilta. Osa pikkutaimista nuupahti alkunsa, liekö ollut syynä liian voimakas auringonporotus eteläikkunallamme vai tuo edellämainittu kuivuus. Piti siis laittaa lisäsiemeniä itämään ihan varmuuden vuoksi. Noo, kyllä se kesä joka tapauksessa tavalla tai toisella vielä koittaa.

Päivärytmi ihan sekaisin! Heräsin tänänä kymmeneltä, mikä on megamyöhään. Tämän mahdollistaa perheen vanhemman mieshenkilön pitämä minihiihtoloma. Kyseinen henkilö pisti ihmistaimen päiväunikuntoon ja iski viattoman tietokoneellaistujan käteen kahvikupin ja pullan naistenpäivän kunniaksi ja siivosi keittiön. Ässää.

Kommentit

  1. Kokeile sanomalehdistä tehdä. Miusta ne oli hyviä. Niitä listalla meidän taloudessa tänään.

    VastaaPoista
  2. Vesi pääsee haihtumaankin paperisen vessapaperirullahylsyn kautta ihan toisella tavalla kuin muoviruukusta. Minusta vessapaperirullat on parempia kuin sanomalehti, mutta ehkä ne turveruukut on suosikkejani. Kalliita kyllä jos yhtään enemmän taimia kasvattelee.

    VastaaPoista
  3. Minä olen tottunut idättämään muovisissa ruukuissa ja minusta ne on ihan hyviä myös. Varastoissa on pieniä muoviruukkuja vaikka muille jakaa, niitä kertyy aina kun kesällä ostelee taimia. En tiedä miksi siis lähdin muuta kokeilemaankaan, vaihtelun vuoksi? ;D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit