Kukkasia ja tuttavia


Näitä kukkasia varastin äitin pihalta sunnuntain vohvelikestejä piristyttämään. Olisin halunnut daalioita kun näin niitä jossain -- blogissa, niin, mutta daalia-aikapa näyttää olevan kertakaikkiaan ohi. Mitäs minä näistä kukkaisasioista nyt tietäisinkään. Mutta nämä vielä voimissaan olleet on hauskoja, reippaan värisiä. Kamalan hajuisia kylläkin, mutta vain käsiteltäessä.

Otsikon kamalan rimmausyrityksen (myöntäkää pois, että ette edes tajunneet ennen kuin sanoin) takana on entisten luokkatoverieni blogien stalkkaus(l. seuraamis)harrastus. Valmistuin toissakeväänä tekstiilimuotoilijaksi, muutin pois opiskelukaupungista ja tiet erkanivat. Hyvä että edes netin välityksellä voi vakoilla mitä luokkatovereille kuuluu, joukossa on nimittäin kohtalaisen taitavaa ja nohevaa plikkaa! Jaan stalkkaamisen iloa nyt sitten myös teille (siellä on joukossa nettikauppaakin, huomhuom olkaa tarkkana ettette missaa):

Anna - Lande by Anna
Elina - Elinam Designs
Jenni - Jännä by Jenni
Nina - Ninuska
 edit: 
tässä vielä yksi: Nannamoi

Hauskaa stalkkausta! (Ja joo, en itsekään tykkää anglismeista mutta eihän tuollekaan sananreppanalle yksinkertaisesti löydy - tähän hätään ainakaan - täydellistä suomenkielistä vastinetta.)

Kommentit

  1. Haa! Kiitos samoin, käyn myös täällä stalkkaamassa :). En vaan ikinä jaaaaaaksa kommentoida kellekään mitään, vaikka joidenki blogeja päivittäin lukisin. Teillä näyttää kodikkaalta ja mukavalta tuo elo omassa talossa pikku-ukkelin kanssa.

    VastaaPoista
  2. Siks se onkin stalkkaamista! Lukee vaan eikä ikinä kommentoi ;) siullakin kohta edessä elo oman pikku-ukkelin tai akkelin kanssa... :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit