Väriä nurkkaan


Kerrankin tässäkin huushollissa vähän sisustetaan! (Paitsi tuo tietokoneen alus/edus/taus - älkää katsoko sinne) Tässäpä Ikean hyllynkannattimia maalilla uusittuna. Entisessä elämässään kannattimet olivat mustat ja hyllylevyt antiikkitammen värisiksi petsatut. No. Kiitos Miranolin, eivätpä ole enää.

Taasko se on viikonloppu? Miten minusta tuntuu että tämä blogi koostuu erinäisistä hyvän viikonlopun toivotuksista ja satunnaisista posteista toivotusten välissä. Mutta taas mennään: hyvät viikonloput teille, lukijatoverit. Itse ajattelin mennä metsään ja kokeilla josko onnistuisin kartuttamaan talvivarastoja vielä puolukoilla. Kyllä maalla on mukavaa.

P.S. Talvivarastoista puheenollen: mitähän pitäisi tehdä kun pakastimeen kytketty energiankulutusmittari näyttää villejä lukemia ja buuttaa itsensä tasaisin väliajoin? Ööö, kutsua korjaaja?! (Mittari testattu jääkaapissa, näytti toimivan)

Kommentit

  1. Hylly näyttää hauskalta! Väri piristää kummasti. Puolukkaan mielisin itsekin, mutta aika ei taida riittää eikä iltaisin pimeällä uskalla. Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiinnityksestä johtuen perheen täysikasvuista miestä opastettiin että "tämä ei ole sitten kirjahylly". Erittäin käytännöllistä oli laatia kirjojen täyttämään kotiin koriste-esinehylly työpöydän ylle, mutta minkäs teet.. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit