...ja voittaja on...

Sinä! Koska on ystävänpäivä! Hyvää päivää, ystävät. Teitä sainkin aimo lastin lisää, kuten sain myös lukemista blogienne muodossa. Joskaan en ole sitä vielä ehtinyt tehdä. Mutta aikeissa on. Suuret kiitokset kaikille arvontaan osallistumisesta! Mutta nyt siihen oikeaan arvontaan, missä jaetaan muutakin kuin hyvää mieltä.


Rummun pärinää, kiitos. (Naarmu kädessä: eräs toinen nimeltä mainitsematon alle metrinen ruokakuntamme jäsen veti kissaa hännästä, minä sain rapsut)


Tiiti66! Onneksi olkoon. Laitatko osoitteesi sähköpostiini outiouti(at)gmail.com, niin pistän matkaan seuraavansisältöisen yllätyspaketin:


Sitten vielä kuva virallisesta valvojastamme. Voin vakuuttaa, ettei yksikään arvontalipuke jäänyt kissan alle. Tarkistin.


Ei ollut hirmuisen vaikuttunut uudesta tittelistään otus. Edit: ja siis huomatkaa myös kaunis pahvilaatikolle pohjautuva sisustusratkaisu, voisi äkkiseltään luulla että siinä on vain rojua kasassa. Myös tuo ikean tuikkukuppi on vinossa ihan tarkoituksella.

Mitähän muuta. Sinne jäi viime viikolle (vai toissa-?) se ensimmäisen auringonpaisteen aiheuttama energiahutikka, ja taas raahaudutaan kuin varisparvi marraskuussa. Ainakin tänään. Niin se on ylämäkeä alamäen perään ja toisin päin ihmisen elämä. Onneksi viime aikoina lähinnä tämän energiatason osalta vain. Nimittäin. Viime viikkoina aika on kameran pitelyn ja ympäröivän esineistön taltioinnin sijaan kulunut - voin kai sen verran nyt paljastaa - yritystoiminnan suunnitteluun, eikä siinä sitten muulle ole ajatustilaa jäänyt. Näyttää nyt pahasti siltä, että joskus lähimmän puolen vuoden aikana tämän talon emännästä leivotaan nappikauppias (ei kirjaimellisesti), oman onnensa ruhtinatar, Rouva Toimitusjohtaja ja rouva pikkukaupungin yrittäjärouva. Jo loppuu se ainainen narina toimettomuudesta! Mutta se siitä - saattaa olla että näin tapahtuu, voipi olla ettei. Palataan asiaan myöhemmin, mutta tämän takia ne uudet tuulet ovat tuulleet mysteerisesti täällä blogissakin, noin niinkuin maininnan tasolla.

Kiitos vielä kun osallistuitte, onnea onnettaren suosikille ja pidetäänpä arpajaisia jatkossakin.

Kommentit

 1. Vai yritystoimintaa, no minäpä jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä tuleman pitää. Ihan huippu homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta älä pidätä hengitystä! Puoli vuotta on sen verran pitkä aika että voi tulla vakava happikato ;)

   Poista
 2. Rouva toimitusjohtaja. vai tittelin perässä sitä ollaankin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioita, jotka ovat tärkeitä elämässä: 1. Status 2. Tittelit 3. Timangit 4. Suihkukoneet 5. Korut, jotka ei näytä miltään mutta on hirrrweeen hirrrweeen kalliita. Kuten huomaat, titteli on vasta toisella sijalla!

   Poista
 3. Mitämitä! Eiks meistä tuukkaan työkavareita!!? Nyt on kyllä esitutkinnan paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyllä meistä vielä tulee, teen vaan tässä välissä EHKÄ jotain muutakin hetken ;)

   Poista
 4. Onnea vaan Tiiti66 ihanan arvonnan voitosta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit