Hyvä viikonloppu


Toissapäivänä: lapsi sai ensimmäiset duplonsa, osa oikein perintökamaa 70-luvun puolelta. Meikäläisenkin duplot lienevät jossain tallessa. Mutta oikein oivan värisuoran saa noista rakennettua, kun yhdistelee 70- ja 2000-luvun duploja. Lapsi ei ymmärrä vielä rakentamisen päälle, ainoastaan purkamisen. Sekä palikkarakennelmien että keittiön alakaappien sisällön.

Eilen: ostin noita vaaleankeltaisia tulppaaneja joiden väri kovasti sykähdyttää näin kevään korvalla, ja luin jostain, etteivät tulppaanit olekaan kovin pitkäikäisiä. Montakohan sipulikukkaa ensi keväänä penkistä mahtaa sitten nousta.

Tänään: paketoin arpajaisvoiton postiin. Lapsi nukahti rattaisiin ennenaikaisesti, muskarin uuvuttamana, veikkaan. Illalla oikein kutsuvierasnäytökseen katsomaan Kulman Poikia. Se on minun lapsuudenystävä tuo Lotta.

Huomenna toisen lapsuudenystävän polttareita juhlimaan. Ei ole edes sitä vaaraa, että yllätys paljastuisi vaikka täällä huutelen kun kyseinen tyyppi vaati saada etukäteen tietää ajankohdan. Joten huudellaan nyt sitten.

Hyvää viikonloppua.

Kommentit

Suositut tekstit