Ihmeitä


Kaksitoistakuisen villapaita näyttää isolta. Juolahtipa mieleen, että siitä on nyt kutakuinkin vuosi kun ostin ensimmäiset mini-ihmisen vaatteet (varmaan 56 cm) miettien, ettei MIKÄÄN ole näin pieni syntyessään, nyt täytyy mennä huti. Isojahan ne olivat sitten lopulta. Tuohon kahdentoista kuukauden merkkipäivään on vielä pari kuukautta aikaa. Arjenkin keskellä voi ihmettään ihmetellä.

Viime päivinä on tuntunut että elämä tapahtuu enemmän muualla kuin täällä blogissa. Tuulet puhaltavat edelleen ja elämän taltiointi uhkaa jäädä sen elämisen varjoon. Tein pullaakin eilen, enkä ottanut edes kuvia vaikka olivat miten hyviä. Kuvitelkaa.

Muita:
- Villapaidan nimi oli Ziggy
- Hankin tämmösen Light Scoopin kun ei ollu varaa kunnon salamaan, asiansa ajaa! Time of the Aquarius testaa omaansa paraillaan myös, yllä nähdyt napsut meikäläisen ensimmäisen päivän satoa. Ihan OK kuvia, vielä vaatii vähän harjaannusta tuon skuupin käyttö.
- Teitä on jo vaikka kuinka monta arvontaan osallistumassa! Mahtavaa :) Vielä on runsaasti aikaa osallistua. Ja meikäläisellä kaivaa palkinnot esille, mitähän sieltä löytyykään.. arvontalaulu raikaa tässä postissa, osallistukaa!

Kommentit

 1. Tuo light scoop vaikuttaa pätevältä vekottimelta, mistä hankit omasi, saako niitä suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tilasin tuolta linkin takaa, en tiedä saako Suomesta. Mutta toimitus oli vikkelä, viikon sisään taisi olla postilaatikossa.

   Poista
 2. Tuleepas ihana villapaita!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit