Tähtivaloa


Tämmösen tähden taittelin joulunjälkeisinä pyhinä. Sen nimi on Bascetta Star. Pakkaus ohjeineen ja valmiiksi leikattuine pergamiinia muistuttavine papereineen maksoi Suomalaisen Kirjakaupan etukäteisalessa ennen joulua kokonaiset kolme euroa, ja kun sujautin valmiin tähden sisälle kotoa jo valmiiksi löytyneet lyhyet jouluvalot, on lopputuloksena ehkä halvin tunnelmavalo ikinä. Karttapallosta (tuo aiempi yövalo) tuppasi lamppu palamaan yhtenään, joten oli jo aikakin kokea pientä vaihtelua yövalorintamalla. Tadaa. Pakkauksessa oli mukana aikas hyvät ohjeet, ja vaikka luulin tähän työhön kuluvan sekä iän että terveyden, valmista tuli yllättävän nopeasti. Ohjeet samanmoiseen löytyy esmes täältä juutupista tai sitten pistät googleen että Bascetta Star.

Se on taas perjanta, mitäs meinasitte? Meikäläinen oikein kihisee uusia tuulia, ei meinaa housuissaan pysyä. Ihana helmikuu ja palannut energia!

Kommentit

 1. Jee uusille tuulille! Niitä tarvitaan aina toisinaan. Aika hauska tuo lamppu muutes ja hei selasin vähän aikaa taaksepäin täällä blogissa, oot ehkä käyny tuon saman koulun missä mie nyt oon? Tekstiili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopiossa kävin kouluni kyllä, valmistuin öö 2010? Joo. ;) Sielläkin kuulema puhaltaa kovasti uudet tuulet, tuolla alma materissani.

   Poista
 2. Ahaa hmm ite aloitin juur 2010. Kyllä, tuulia on oikein joka suuntaan.. Tai ehkä enimmäkseen huonoon.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit